Tekstiilipesurilla puhdistus

Huonekalujen puhdistus Kärcherin tekstiilipesurilla.

Huonekalujen puhdistus Helsinki, Espoo, Kauniainen, Kirkkonummi, Vantaa, Kerava

Puhdistamme sohvia, tuoleja, patjoja ja mattoja Kärcherin tekstiilipesurilla. Tekstiilipesurilla voi pestä kaikki kodin kangaspintaiset tekstiilit. Tekstiilipesuri syväpuhdistaa tehokkaasti pinttyneenkin tahran.

Tekstiilipesuri syväpuhdistaa vesi-pesuaineliuoksella, mutta imee likaveden takaisin likavesisäiliöön. Näin pesty huonekalu tai tekstiili kuivuu nopeasti eivätkä esimerkiksi sohvan tai tuolin täytteet mene pilalle.

Sohvan pesu kannattaa suorittaa pari kertaa vuodessa, vaikka siinä ei olisikaan näkyvää likaa. Kärcher tekstiilipesuri tappaa bakteereja sekä poistaa hajuja. 

Siistijämme tuovat tekstiilipesurin ja suorittavat puhdistuksen ammattimaisesti. Tekstiilipesurilla peseminen uudistaa kodin tekstiilisiä huonekaluja sekä mattoja. Tekstiilipesurin säännöllisellä käytöllä vanhakin kangaspinta saa kimmoisuutta ja siistimmälle.

tekstiilipesurilla siivoaminen ja sohvan tai maton puhdistaminen

Paljonko huonekalujen tekstiilipesurilla puhdistus maksaa?

Tekstiilipesurilla huonekalujen puhdistus tehdään asiakkaan kotona tuntityöveloitteisesti. Palvelu voidaan ostaa erikseen tai yhdessä muun siivouksen kanssa.

Arvonlisäveroton kotisiivous

42,50€/h

Meillä on lupa tehdä siivouksia ja kotiapupalveluita myös arvonlisäverottomasti.

Lue lisää alv 0 palveluista

Arvonlisäverollinen hinta

52,70€/h

Siivous ja kotiapu. Minimiveloitusaika 2h. Siivousvälineet ja aineet sisältyvät hintaan.

Lue lisää hinnoittelusta

Lisäksi veloitetaan pesuaine- ja laitemaksu 20€/kerta.

Kotitalousvähennys

Kotiapu ja siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista kotityötä. Kotitalousvähennys on 60% työn osuudesta. Korvattava enimmäismäärä henkilöä kohden on 3500€/vuodessa. Omavastuu osuus on 100€. 

Tilaa testisiivous

Ensimmäisellä siivouskerralla siivoamme kotisi perusteellisesti ja näet työjälkemme. Samalla, mikäli haluat jatkaa säännöllisenä asiakkaanamme, voimme sopia sisällön jatkosiivouksille.