Hinnasto

Tältä sivulta löytyy hinnasto sekä tietoa laskutuksesta

Arvonlisäveroton kotisiivous

42,50€/h

Meillä on lupa tehdä siivouksia ja kotiapupalveluita myös arvonlisäverottomasti.

Arvonlisäverollinen hinta

52,70€/h

Siivous ja kotiapu. Minimiveloitusaika 2h. Siivousvälineet ja aineet sisältyvät hintaan.

Yllämainitut hinnat ovat voimassa arkisin klo 8-18. Iltalisä +20%, la 25% ja su 100%.
Palveluitamme on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Vantaalla ja Keravalla.

Palvelumme ovat 60% kotitalousvähennyskelpoisia

Kuka saa siivouksen tai kotiapua ilman arvonlisäveroa?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos sinun tai läheisiesi toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Olemme sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä, joka antaa meille oikeuden tehdä asiakkaillemme sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan.

Teemme toimintakykyarvion yhdessä kanssasi maksuttomassa palvelukartoituksessamme. Toimintakykyarvioon ei tarvita lääkärintodistusta. Voit saada ostamastasi alvittomasta siivouksesta ja kotipalvelusta myös kotitalousvähennyksen.

Meillä on Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastusalueen, Vantaa-Keravan hyvinvointialueen ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen lupa toimia ALV 0-asiakkaiden luona.

Kotitalousvähennys

Kotiapu ja siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista kotityötä. Vuonna 2023 kotitalousvähennys on 60% työn osuudesta. Korvattava enimmäismäärä henkilöä kohden on 3500€/vuodessa. Omavastuu osuus on 100€. 

Lue kotitalousvähennyksestä

Laskutus

Palvelut laskutetaan 2 viikon välein tai kerran kuussa. Laskutusväli sovitaan palvelun tilaamisen yhteydessä. Tilausta tehtäessä tarkastamme luottotiedot. Mikäli luottotiedoissa on puutteita, laskutetaan siivous ja kotityöt ennakkoon. Mikäli sinulla on kysyttävä laskutuksesta, otathan meihin yhteyttä!

Soita meille ja arvioimme palvelutarpeesi

050 356 9626