Arvonlisäveroton siivous ja kotiapu

Kuka on oikeutettu arvonlisäverottomaan siivoukseen tai kotiapuun?

Kuka on oikeutettu arvonlisäverottomaan siivoukseen tai kotiapuun?

Voit ostaa siivous- ja kotipalvelujamme arvonlisäverottomana, jos sinun tai läheisiesi toimintakyky on heikentynyt esimerkiksi iän, vamman tai sairauden takia. Myös kuormittava tilanne kotona on peruste arvonlisäverottomaan palveluun.

Olemme sosiaalipalveluiden tuottajarekisterissä, joka antaa meille oikeuden tehdä asiakkaillemme sosiaalihuollon kirjallisen palvelusuunnitelman ja myöntää alvittoman hinnan.

Teemme toimintakykyarvion yhdessä kanssasi maksuttomassa palvelukartoituksessamme. Toimintakykyarvioon ei tarvita lääkärintodistusta. Voit saada ostamastasi alvittomasta siivouksesta ja kotipalvelusta myös kotitalousvähennyksen.

Meillä on Helsingin sosiaali-, terveys- ja pelastusalueen, Vantaa-Keravan hyvinvointialueen ja Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen lupa toimia ALV 0-asiakkaiden luona.

Hinta 42,50€/h (alv 0)

Yllämainittu hinta ovat voimassa arkisin klo 8-18.00. Iltalisä +20%, la 25% ja su 100%.
Siivouspalveluitamme ja kotiapua on saatavilla Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Vantaalla ja Keravalla.

Palvelumme ovat 60% kotitalousvähennyskelpoisia

Kotitalousvähennys

Kotiapu ja siivouspalvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoista kotityötä. Kotitalousvähennys on 60% työn osuudesta. Korvattava enimmäismäärä henkilöä kohden on 3500€/vuodessa. Omavastuu osuus on 100€. 

Soita meille ja arvioimme palvelutarpeesi

050 356 9626